2013. május 25., szombat

Oriflame Dacing Lady EDT 50 ml - eredeti - Jelenlegi ára: 1 800 Ft

Ajándékba kaptam, de nem az én ízlésem. Eredeti, sosem használt. Doboza megvan, de helyenként picit megtört. Az eredeti katalógusár több mint felénél olcsóbban kínálom (eredetileg az oriflame-nél: 5399 Ft). Kihagyhatatlan ajánlat!
Illat leírása:
Valahol messze, a Csendes-óceán déli részén található egy esőerdő, ahol egy ritka, csodaszép orchidea, a „ Dancing Lady" (Táncoló hölgy) él. Szépséges virágai szinte táncolnak az erdő enyhe fuvallatában, illatuk visszaköszön az EdT-ben. A virágos jegyeket tökéletesen kiegészíti a körte és a mandarin aromája, valamint a csokoládés jegyek édessége. Végül az alapjegyben az ilang-ilangot átöleli az érzéki, vaníliás pézsma illata. A Dancing Lady harmóniát hoz a mindennapokba.
Kérlek jelentkezz 3 napon belül és az adás-vételt bonyolítsuk le 7 napon belül ettől többet nem szeretnék várni, nyilván azért licitáltál mert szükséged van a termékre.   A 10. napon visszarakom a terméket, negatív értékelés után.
Ha jelentkezel e-mailben a tárgy sorába légyszi másold be a termék nevét és a felhasználóneved. Nem fogom tudni ha csak annyit írsz hogy vatera, teszvesz. Köszönöm. : )


Jelenlegi ára: 1 800 Ft

Az aukció vége: 2013-06-13 10:36
. Oriflame Dacing Lady EDT 50 ml - eredeti - Jelenlegi ára: 1 800 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése