2013. május 28., kedd

Mindig tv pc 7 ingyen csatorna! Ingyen posta - Jelenlegi ára: 2 855 Ft

FONTÓS!!!
A termék külföldről érkezik A szállítás az 2-4 hét!!! Kérem ezt vegye figyelembe!!! Köszönöm : )
Komolytalan vásárlók kérem, mellőzzenek! Sajnos ehhez kellett folyamodnom esetleges ki fogásokat nem fogadom el negatívval értékelem! Pl.: Nem kaptam meg az ösztöndíjamat, nem volt elég pénz a kártyámon, családi gondok miatt, stb. … NEM FOGADOM EL!
A vásárlást követő 3 napon belül vegye fel velem a kapcsolatot és 7 napon belül rendezze a vételárat. A szállítást az utalástól számítva kell figyelembe venni! Negatív értékelést nem szeretnék kapni, ha valaki nem, bírja kivárni a szállítási időt! Csere semmilyen esetben nem érdekel köszönöm!
A képek csak illusztrációk! Minden ami az 1-első képen  van az jár hozzá!!
USB DVB-T HDTV TV tuner MindigTV vételéhez.
Ingyenesen fogható 7 tévécsatorna:  az RTL Klub és a TV2 kereskedelmi csatornák SD felbontásban, valamint a közszolgálati m1 HD, m2 HD, Duna TV HD és a Duna II Autonómia SD formátumú programjai, tesztjelleggel az Euronews programja érhető el.  2010. augusztus 1-jétől a szabadon fogható kínálatban a NeoFM rádiócsatorna is megtalálható. Elérhető továbbá tesztjelleggel három rádiócsatorna, a Magyar Rádió MR1 Kossuth, MR2 Petőfi és MR3 Bartók Rádió.
Figyelem! Csak földfelszíni sugárzott digitális adás (DVB-T) vételére alkalmas, műholdas és kábeltévé digitális vételére nem használható!
A lefedettséget itt ellenőrizheti: A mindig tv honlapján!
Az elégtelen lefedettségből és a nem megfelelő elhelyezésből adódó gyenge vagy 0%-os jelerősségért nem tudok felelősséget vállalni. Megértést köszönöm!!



Jelenlegi ára: 2 855 Ft

Az aukció vége: 2013-06-04 13:13
. Mindig tv pc 7 ingyen csatorna! Ingyen posta - Jelenlegi ára: 2 855 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése