2013. március 31., vasárnap

Tavaszi (13db) ruhacsomag Next 92 fixáron no posta - Jelenlegi ára: 7 550 Ft

 FIX ÁRON VISZED, NINCS POSTA KÖLTSÉG !!!!! !!!!! !!!!!
Gyönyörű tavaszi kislány ruhacsomag kb. 1, 5-2 éves korig, de ettől eltérő méretek is előfordulhatnak benne. Többnyire 92 méret, de van ettől eltérő is. Pl a 2 tunika teljesen egyforma összemérve, és mégis az egyik 92 a másik 98 méret. A lila pizsifelső 5 éves méret a beleírt, de egy 5 évesnek a köldökéig érne a hossza..... ..
Sok Next!
 Nagyon szép állapotú pólók.
A hibák: A világoskék -barnapettyes fodros tunika alsó fodrán sárgás színű foltot találtam. Fogalmam sincs mi lehet, nem tudom, hogy kijön-e. A fotón is látszik (jó nagy folt). A lovas póló flitterei kopottak (ebbe 1 év van írva)
A rávarrt virágos tunikára ráfröccsintettem véletlenül a fehérítőt, így néhány kicsi fehér pötty van a virágon és fölötte, ez is látható a fotón. Ez nem olyan feltünő, mi utcára is így hordtuk.
Ezt leszámítva nagyon szép tavaszi-nyári kis ruhacsomag.
 Szépen kérlek, ha kérdésed van, azt még a leütés előtt tedd fel, és csak akkor licitálj, ha komolyan kell a termék. (Az utóbbi időben volt néhány rossz tapasztalatom... a becsületes teszveszesektől, vaterásoktól elnézést kérek a bizalmatlankodásért!!!! )



Jelenlegi ára: 7 550 Ft

Az aukció vége: 2013-04-17 18:11
. Tavaszi (13db) ruhacsomag Next 92 fixáron no posta - Jelenlegi ára: 7 550 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése