2013. március 29., péntek

Öv arany színű csattal gyűrűkkel - Jelenlegi ára: 1 Ft


Különleges fonott öv, arany színű csattal és gyűrűkkel
Használt, de megkímélt állapotban. Csak rendeltetés szerű használatból eredő nyomok vannak rajta.
Pl. a csatt egy kicsit meg van karcolódva, ahol ki-be kell csukni, illetve a zsinór egy két helyen szét van csúszva (nem szakadva; olyan anyagból van mint egy függonyzsinór).
Egyik sem látható.
 
Méret:
fogalmam sincs milyen méret, ezért lemértem: a legkisseb beállítható méret 72 cm a legnagyobb 76 cm (csak két állása van)
Anyaga:
fűzöld, selyemfényű zsinór
az arany színű fém részek sajnos ne tudom milyen fémből vannak
 
Bármilyen kérdésetek van, kérlek vásárlás előtt írjatok! Szívesen válaszolok mindenre.
FIGYELEM!
Regisztráció nélküli vásárlók kérem, hogy a termék leütése után azonnal vegyék fel velem a kapcsolatot! Ez esetben a termék átvételre 72 órát tudok csak biztosítani!
 
Személyes átvétel Budapesten, a II. kerületben,  a Margit híd budai hídfője ill. Újbudán a Petőfi híd vagy a Rákóczi híd budai hídfője környékén lehetséges,  kora reggeli vagy esti, előre egyeztetett időpontban. Ebben az esetben a fizetés készpénzzel történik.
Egyébként előre utalással, postai úton küldöm a terméket ajánlott levél vagy csomag formájában.  Utánvétellel nem küldök semmit.
Ha sürgősen (pld. aznap) kell a termék, kérlek kérdezz leütés előtt, hogy megoldható-e!
NINCS VISSZACSERÉLÉSI LEHETŐSÉG, PÉNZ VISSZAFIZETÉS, GARANCIA!
Mivel ezt a terméket magánszemélyként bocsájtom aukcióra, garanciát nem vállalok a termékre, visszacserélési, pénz visszafizetési lehetőség nincs.
Ezért kérlek olvasd el az aukció szövegét és nézd meg jól a képeket. Mindig igyekszem, hogy a termékleírás a lehető legpontosabb legyen és a képek hűen visszaadják a terméket.
Kérlek, hogy a termék leütése után, legkésőbb 24 órával vedd fel velem a kapcsolatot! A Teszvesz/Vatera által küldött vásárlási tájékoztatóban minden szükséges információt megtalálsz a kapcsolatfelvételhez és az utaláshoz.
Csere nem érdekel.
Köszönöm hogy benéztél!
Jó licitálást kívánok!



Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2013-04-14 20:00
. Öv arany színű csattal gyűrűkkel - Jelenlegi ára: 1 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése